Стихотворение «"ХОЧУ БУТИ З ТОБОЮ ЗАВЖДИ"»
Тип: Стихотворение
Раздел: Без раздела
Тематика: Без раздела
Стихотворения к празднику: День Святого Валентина
Автор:
Баллы: 1
Читатели: 809 +1
Дата:

"ХОЧУ БУТИ З ТОБОЮ ЗАВЖДИ"

Хочу  бути  з  тобою  завжди:
як  цвітуть  яблуневі  сади,
як  достигне  пшеничне  зерно,
як  у  гроні  дозріє  вино.
-----------------------------
Хочу  бути  з  тобою  завжди:
коли  сніг,  а  на  ньому  сліди,
коли  солодко  пахне  бузок,
коли  з  липи  у  бджілки  медок.
------------------------------
Хочу  бути  з  тобою  завжди:
і  коли  достигають  плоди,
і  коли  з  неба  сніг  після  сліз,
і  коли  одягається  ліс.
------------------------------
Хочу  бути  з  тобою  завжди:
коли  теплої  море  води,
як  фарбуються  в  лісі  листки,
і  коли  мчать  із  гірки  санки.
-------------------------------
Хочу  бути  завжди  із  тобою:
восени,  взимку,  влітку,  весною.
Буду  кожну  з  тобою  хвилину,
моя  рідна  кохана  дружино!

            09/02/2010р.



Оценка произведения:
Разное:
Реклама
Обсуждение
     11:58 18.01.2011 (1)
Отличное признание в любви жене, с каким то  детским налетом.

Слова любви всегда приятны.
     16:31 30.01.2011
Спасибо, Света за добрые слова.
Книга автора
Предел совершенства 
 Автор: Олька Черных
Реклама