Стихотворение «"ЖІНОЧКА-ЛЕБІДКА"»
Тип: Стихотворение
Раздел: Лирика
Тематика: Любовная лирика
Автор:
Баллы: 4
Читатели: 581 +1
Дата:

"ЖІНОЧКА-ЛЕБІДКА"

Сідай, кохана, поруч біля мене,
я, дивлячись в твої бездонні очі,
скажу, що моє серце полонене
тобою, і з тобою бути хоче.
-------------------------------------
З тобою бути хоче, бо ти зірка
найяскравіша у безкрайнім небі.
Твій голос-скрипка, соловей, сопілка.
Не зможу я тепер уже без тебе.
--------------------------------------
Не зможу я без тебе, бо ти сонце,
усмішкою зігрієш, теплим словом.
Промінчик ніжний ти в моїм віконці.
Тебе я хочу бачить знову й знову.
--------------------------------------
Тебе я хочу бачить, бо ти квітка:
ромашка ти, троянда, айстра, рута.
Моя чарівна жіночка-лебідка,
я за’вжди із тобою хочу бути.
                                                     
        10.04.10


Оценка произведения:
Разное:
Реклама
Обсуждение
     22:37 26.05.2010 (1)
Дуже гарно!!!

Радощiв Вам багато!!!

С уважением, Александр.
     11:42 31.05.2010
Дякую Вам за приємний відгук
Реклама