Стихотворение «"УКРАЇНА"»
Тип: Стихотворение
Раздел: Лирика
Тематика: Гражданская лирика
Автор:
Баллы: 8
Читатели: 541 +2
Дата:

"УКРАЇНА"

Золоті  лани  пшеничні,
солов'я  спів  з  гаю  лине,
місця  Львова  історичні  -  
все  це  наша  Україна.
-------------------------------
Білі  велетні  каштани,
липи  цвіт,  бузку,  калини,
на  Херсонщині  баштани  -  
все  це  рідна  Україна.
-------------------------------
Поля  соняхів  просторі,
річки,  гори,  полонини,
схід,  Донбас,  Азовське  море  -  
все  це  вільна  Україна.
-------------------------------
Крим,  блакитне  море  Чорне
і  Полісся,  яр,  долини,
запорізький  край  моторний  -  
все  це  славна  Україна.
--------------------------------
Синій  сильний  Дніпр  могутній,
Київ-батько  на  вершині
неповторний,  незабутній  -  
все  це  ненька  Україна.
---------------------------------
Харків,  Рівне,  Луцьк,  Полтава,
слобожани,  буковинці,
Ялта,  Миргород,  Свалява  -
щастя  всім  вам,  українці!

          22.05.2010

Оценка произведения:
Разное:
Реклама
Книга автора
Предел совершенства 
 Автор: Олька Черных
Реклама