Стихотворение «Куница»
Тип: Стихотворение
Раздел: Для детей
Тематика: Загадки
Сборник: Загадки для детей
Автор:
Баллы: 22
Читатели: 1292 +1
Дата:
«куница»

Куница

Куница

Своих деток очень любит:
Приласкает, приголубит.
Спит коричневый клубочек
Весь целюсенький денёчек!
А когда наступит вечер –
Берегитесь куры встречи!
Будет похитрей лисицы!
Ах, разбойница…
                                 (ацинуК)


Куниця (укр.)

Своїх діток дуже любить:
Приласкає, приголубить.
Спить коричневий клубочок
День цілісінький, до ночі!
Але тільки звечоріє,
Порахує курям пір’я!
Більш хитріша, ніж лисиця!
Ах, разбійниця …
                                (яцинуК)

Оценка произведения:
Разное:
Реклама
Обсуждение
     20:39 04.07.2016 (1)
Очень мило!
     20:41 04.07.2016
1
Спасибо!)))
Гость      18:24 04.07.2016 (1)
Комментарий удален
     18:26 04.07.2016
1
Очень приятно! Благодарю!
Реклама