Стихотворение «Зебра»
Тип: Стихотворение
Раздел: Для детей
Тематика: Загадки
Сборник: Загадки для детей
Автор:
Баллы: 18
Читатели: 687 +1
Дата:
«зебра»

Зебра

Зебра

По саванне африканской
Кружат травы в диком танце!
Словно дробью, звонкий топот:
Скачет дивный зверь галопом.
Чёрно-белые полоски
Меж кустов мелькают броско.
По степям, быстрее ветра,
Мчится чудо-лошадь…
                                             (арбеЗ)

Зебра (укр.)

У савані африканській
Гне траву від диких танців!
Наче дзвін, лунає цокіт:
Швидко звір летить в галопі.
Смужечки - всі чорно-білі:
Позаплутувались в гіллі.
Скаче з вітром навперейми 
Та конячка дивна – … 
                                            (арбеЗ) 

Оценка произведения:
Разное:
Реклама
Обсуждение
     23:15 05.11.2016 (1)
     11:26 06.11.2016
Спасибочки)))
     23:48 04.11.2016 (1)
     11:26 06.11.2016
Благодарю!!!
Реклама