Стихотворение «Дороги, которые мы выбираем. На иврите»
Тип: Стихотворение
Раздел: Лирика
Тематика: Философская лирика
Автор:
Баллы: 4
Читатели: 433 +1
Дата:

Дороги, которые мы выбираем. На иврите

פרידה שוטמן 

דרכים שאנחנו בוחרים* 

חלומות מתגשמים לפעמים מאוחר או מוקדם, 
ואנחנו עדיין יודעים רק מעט על חיינו, 
שמותר לנו גם לעשות טעיות. אבותינו 
פעם טעו והלכו בדרכים לא טובות פה ושם. 

תאמינו שלא היה קל להם כך להיות; 
טיילו הם שנים בלילות ארוכים בלי ירח. 
מספרי אגדות אז ניסו אנשים לשמח; 
לספר על חיי העתיד רק בשורות נעימות. 

כשפוגשים אנשים את הפור המתוק או המר, 
לא רוצים לחכות או ללמוד מגורל של אחר. 
והולכים בדרכים שבוחרים בלי לחשוב ומהר 
מצפים שהכל ישתנה לטובה כבר מחר. 

9.03.17 

* "Дороги, которые мы выбираем" по О. Генри. 
by O. Henry *”Roads we take” 
‫ 



Оценка произведения:
Разное:
Реклама
Обсуждение
     20:24 06.04.2017 (1)
ale to jest po co,Pani Fryda?))
Вы так  думаете.что в ру.нэте есть -таки евреи со своим идишем?)
     20:35 06.04.2017
Спасибо большое за то, что прочли! Польским ещё не владею. Это стихотворение на иврите. Идиш - мой пятый язык, на нём ещё не пишу, а с него перевожу на русский...
Книга автора
Предел совершенства 
 Автор: Олька Черных
Реклама