Стихотворение «Крила»
Тип: Стихотворение
Раздел: Лирика
Тематика: Философская лирика
Автор:
Баллы: 8
Читатели: 365 +1
Дата:

Крила

Нам здається, та пташка,
Що у небi порхає,
Безтурботна, щаслива
Й про клопiт не знає.

I прохаєм про крила
Ми iнодi Бога,
Бо, ввижається нам,
То було б, як пiдмога.

Нам здається, що пташка,
Коли заспiвала,
Нi турботи, нi болю
В життi цiм не знала.

День збiгає,
I небо прикрашують зорi,
Нiмi свiдки
Людськоi й пташиної долi...

I якби все могли
Вони нам розказати,
Чи багато iз нас
Захотiли б лiтати?
(c) Юлiя Деспоташвiлi
23.01.2018 р.

Оценка произведения:
Разное:
Реклама
Реклама