Стихотворение «Моє життя, як фарби кольорові»
Тип: Стихотворение
Раздел: Свободная поэзия
Тематика: Стихотворения в прозе
Сборник: 2018
Автор:
Баллы: 2
Читатели: 381 +1
Дата:
Предисловие:

Иллюстрация из интернета

Моє життя, як фарби кольорові

Моє життя, як фарби кольорові.. сьогодні всі зелені, завтра жовті знову..
А потім всі веселкою блищать, усьому світу обіцають щастя показать.
Усі ті фарби я сама зварила і магазин свій в мріях запустила..
Малюю мрії я словами.. мій юмор, лірика-то слова гамми.


12.02.2018


Поддержка автора:Если Вам нравится творчество Автора, то Вы можете оказать ему материальную поддержку
Оценка произведения:
Разное:
Реклама
Обсуждение
Комментариев нет
Книга автора
Предел совершенства 
 Автор: Олька Черных
Реклама