Стихотворение «Туман»
Тип: Стихотворение
Раздел: Для детей
Тематика: Сказки
Автор:
Баллы: 12
Читатели: 326 +1
Дата:

Туман

Як  густий стоїть туман зранку на дворi,
То не хочуть повертатись в небо нашi сни.
Бiля дому  шепотяться,  лiниво кружляють,
I по черзi у вiконця нашi заглядають.

Ось чому саме в  туманi
Стiльки є видiнь, й обману,
А як сонечко прольється,
Лише спомин зостається.
15.02.2018 р.
Юлiя Дмитренко-Деспоташвiлi

Оценка произведения:
Разное:
Реклама
Обсуждение
     09:33 17.03.2018 (1)
Зрозум!в тепер тумани
Наполняться лиш снами
! Коли !!дуть дощ!  
Сразу краше на душ!
     10:37 17.03.2018
: ) да-да 
Реклама