Стихотворение «З днем народження, мамо!»
Тип: Стихотворение
Раздел: Лирика
Тематика: Без раздела
Автор:
Баллы: 10
Читатели: 391 +1
Дата:

З днем народження, мамо!

Неважливо  за вiконцем
Сонце, дощик, а чи снiг,
Ми сьогоднi лише щастю
Дамо крок через порiг!

День народження у мами,
I танцюють квiти вальс!
День народження людини
Найдорожчої для нас!

Хай усi турботи згинуть,
Хай пicнi до неба линуть!
Хай омрiяне здiйсниться,
I здоров'ячко змiцниться!

14.03.2018 р.

Оценка произведения:
Разное:
Реклама
Книга автора
Предел совершенства 
 Автор: Олька Черных
Реклама