Стихотворение «"УКРАЇНІ"»
Тип: Стихотворение
Раздел: Лирика
Тематика: Без раздела
Автор:
Баллы: 4
Читатели: 661 +1
Дата:

"УКРАЇНІ"

Україно,  рідний  краю,
палко  я  тебе  кохаю,
за  пшеницю,  за  калину,
моя  рідна,  Батьківщино.
----------------------
Я  люблю  тебе  за  сонце,
що  всміхається  в  віконце,
за  блакитне  чисте  небо
і  за  дощик,  якщо  треба.
----------------------
Буду  я  тебе  любити
скільки  буду  в  світі  жити,
процвітай,  моя  країно,
рідна  ненько,  Україно!


Оценка произведения:
Разное:
Реклама
Реклама