Стихотворение «"Я бачив сон..."»
Тип: Стихотворение
Раздел: Лирика
Тематика: Без раздела
Автор:
Баллы: 4
Читатели: 749 +3
Дата:

"Я бачив сон..."

Я  бачив  сон,  де  ти  моя,
удвох  у  полi  ти  i  я
йдем  босонiж  ми  по  росi,
твоя  рука  в  моїй  руцi.
Ось  зупинилися,  стоїм,
волоссям  бавиться  твоїм
легкий  приємний  вiтерець,
а  ми  по  полю  навпростець
крокуєм  далi  -  ну  й  краса-
метелик,  пташка,  стрекоза,
ромашка,  конюшина  -  клас,
це  зараз  все  для  двох,  для  нас.
Я  прокидатись  не  хотiв,
промiнчик  сонця  розбудив
мене  -  i  знов  тебе  нема,
ти  десь  далеко  теж  одна.
Я  бачив  сон,  де  ти  моя,
але  не  хочу  бiльше  я,
щоб  ти  лиш  снилася  менi,
палати  хочу  у  вогнi
твого  кохання  -  наяву,
для  цього  в  свiтi  я  живу!


Оценка произведения:
Разное:
Реклама
Реклама