Стихотворение «"ДОБРОГО РАНКУ"»
Тип: Стихотворение
Раздел: Лирика
Тематика: Без раздела
Автор:
Читатели: 659 +1
Дата:

"ДОБРОГО РАНКУ"

Доброго  ранку,  вже  сонечко  сяє,
промiнчиком  нiжним  тебе  зiгрiває,
лагiдно  в  щiчку  тебе  приголубить,
прошепче  на  вушко,  що  хтось  тебе  любить.
----------------------------------------
Доброго  ранку,  он  пташка  спiває,
що  за  вiконцем  весна  вже  гуляє,
пташка  маленька  щебече  у  небi,
що  десь  далеко  хтось  дума  про  тебе.



Оценка произведения:
Разное:
Реклама
Реклама