Стихотворение «"ТУМБОЧКА"»
Тип: Стихотворение
Раздел: Юмор
Тематика: Анекдоты в стихах
Автор:
Баллы: 2
Читатели: 916 +1
Дата:

"ТУМБОЧКА"

Виклика  в  прокуратуру
слідчий  Мойшу  та  й  питає-
ніде  чом  той  не  працює,
але  гарні  гроші  має.
-Де  ж  берЕете  собі  гроші?,
та  обманювать  не  треба.
-Дуже  просто,  я  беру  їх
вдома  в  тумбочці  у  себе.
-Хто  ж  кладе  їх  туди,  Мойшо?,
враз  мені  відповідайте.
-То  дружина  моя,  Сара,
самі  в  неї  запитайте.
-У  такому  разі  знову
запитати  вас  посмію,
де  ж  бере  ті  гроші  Сара,
я  ніяк  не  зрозумію.
-Що  ж  тут  дивного,  майоре,
ніде  правди  мені  діти,
Я  даю  їй  кожен  місяць,
невже  важко  зрозуміти?
-Я  ж  про  що  вас  і  питаю,
де  ж  берЕте  гроші  кляті?
-Скільки  ж  вам  казати  можна,
в  себе  в  тумбочці  у  хаті.
12.02.2008



Оценка произведения:
Разное:
Реклама
Обсуждение
     00:00 10.07.2009
дуже гарно... кстати очень нравится анекдот, по мотивам которого написана "тумбочка". Я бы выдержал строгую фрактальность( ...у попа была собака...), если есть желание загляните ко мне. посмотрите "Автопортрет Бога".
Реклама