Стихотворение «"ДИХАННЯ"»
Тип: Стихотворение
Раздел: Юмор
Тематика: Анекдоты в стихах
Автор:
Баллы: 2
Читатели: 659 +1
Дата:

"ДИХАННЯ"

Привела  додому  якось  коханця  Валентина,
все  б  нічого,  але  раптом  дзвінок  в  двері  лине.
"Чоловік  вернувся,  мабуть,-  каже  вона  Гришкі-
ну-мо  ти  давай  пошвидше  заховайсь  під  ліжко."
Чоловік  зайшов,  роздівся,  та  й  на  кухню  їсти,
Валентина  поспішила  поруч  з  ним  присісти.
А  Грицько  лежить  тихенько,  що  робить  не  знає,
мала  донька  Валентини  під  ліжко  зазирає:
"Що,  не  дихаєш,  боїшся,  лежиш  собі  тихо?
Що,  злякався  мого  татка?  А  так  щойно  дихав!
18.02.2008

Оценка произведения:
Разное:
Реклама
Обсуждение
     00:00 10.07.2009
Люблю мову :))))
Реклама