Стихотворение «"КОХАНА"»
Тип: Стихотворение
Раздел: Лирика
Тематика: Без раздела
Автор:
Читатели: 531 +1
Дата:

"КОХАНА"

Я  люблю  твоє  волосся
золотаве,  як  колосся,
білу  шийку  лебедину,
оченята-  дві  перлини,
твої  вушка,  щічки,  губки,
носик  твій,  моя  голубко,
люблю  плечики  тендітні,
що  народжені  у  квітні,
теплі,ніжні  рученята,
їх  обійми-  справжнє  свято,
люблю  ніжки  твої,  спинку,
кожну  серденька  клітинку.
Я  люблю  тебе,  Оксанка,
моя  дівчинка  веснянка,
моя  жіночка  бажана,
сонце,  зірочка,  кохана!
20.10.2007


Оценка произведения:
Разное:
Реклама
Книга автора
Предел совершенства 
 Автор: Олька Черных
Реклама