Стихотворение «"Ти моя зіронька..."»
Тип: Стихотворение
Раздел: Лирика
Тематика: Без раздела
Автор:
Читатели: 681 +2
Дата:

"Ти моя зіронька..."

Ти  моя  зіронька  темною  нічкою,
вогник  яскравий  в  кімнаті  над  свічкою.
Ти  вдень  моє  сонце  в  блакитному  небі-
зігрієш  мене  ти  завжди  коли  треба.
А  зранку  для  мене  ти  чиста  криниця,
даєш  мені  вмитись  джерельной  водиці.
Увечері,  як  соловейко  в  діброві
співаєш,  що  любиш  мене  знову  й  знову.
-----------------------------------------
Ти  влітку  тендітна,  як  квітка  у  полі,
струнка,  як  зелена  красива  тополя.
Ти  як  листопад  восени  різнобарвна,
коли  біля  мене  ти-  й  осінь  безхмарна.
Ти  сніг  гарний,  білий,  пухнастий  узимку,
вареннячко  з  яблук,  чорниці,  малинки.
Весною  ти  цвіт  білий  вишні,  каштана-
як  добре,  що  є  ти  у  мене,  кохана!
14.02.2008



Оценка произведения:
Разное:
Реклама
Реклама