Стихотворение «"ОДА РИБАЛЦІ"»
Тип: Стихотворение
Раздел: Лирика
Тематика: Без раздела
Автор:
Читатели: 588 +1
Дата:

"ОДА РИБАЛЦІ"

На  рибалці  з  вудкою  сидиш,
ранок,  сонце  сходить  і  клює,
що  за  благодать-  оце  моє,
поруч  гуси  щупають  спориш.
-----------------------------------
Що  за  задоволення-  повір.
Де  рибалки  краще  відпочинок?
Азарт,  удача,  не  ковтай  ти  слинок,
вставай  з  дивана  і  мерщій  надвір.
------------------------------------
Біжи  до  става,  вудку  кинь.  Слідкуєш?
Побачиш  лиш  як  поплавок  пірнає,
душа  цю  справу  зразу  покохає,
бо  ця  рибалка  ДИВО-  ДИВО,чуєш?

Оценка произведения:
Разное:
Реклама
Книга автора
Предел совершенства 
 Автор: Олька Черных
Реклама