Стихотворение «"ШУМ"»
Тип: Стихотворение
Раздел: Юмор
Тематика: Анекдоты в стихах
Автор:
Баллы: 2
Читатели: 860 +1
Дата:

"ШУМ"

Робітник  асфальт  довбає
молотком  відбійним,
в  нього  пішохід  питає
тоном  неспокійним:

"Чоловіче,  як  ти  можеш
шум  такий  терпіти?
Так  же  можна  не  дай  Боже
швидко  й  оглухіти."

-Шум  мені  по  бараболі
й  баса  ,  й  контрабаса-
був  я  вчителем  у  школі
у  молодших  класах.

10.06.2009р.


Оценка произведения:
Разное:
Реклама
Книга автора
Предел совершенства 
 Автор: Олька Черных
Реклама