Стихотворение «„ Л. Ч. присвячується”»
Тип: Стихотворение
Раздел: Лирика
Тематика: Без раздела
Автор:
Читатели: 448 +1
Дата:

„ Л. Ч. присвячується”

Я покохав тебе;
які чудові стали дні,
яка прекрасна кожна мить,
коли я думаю про милу
і стає зразу зрозуміло,
що в мене виростають крила
для того, щоб до тебе полетіть.
-----------------------------------------
Я покохав тебе;
які чудові стали ночі,
коли лягаючи у ліжко спать,
у пам’яті твої чудові очі,
які готовий я весь час лиш цілувать.
-------------------------------------------
Я покохав тебе;
про це я хочу всім сказать,
й від радості свого кохання
у мене виника бажання
усім такого щастя побажать.

26.07.1993р.  

Оценка произведения:
Разное:
Реклама
Реклама