Стихотворение «„ РИБАЛКА В АНДРІЇВЦІ”»
Тип: Стихотворение
Раздел: Лирика
Тематика: Без раздела
Автор:
Читатели: 541 +1
Дата:

„ РИБАЛКА В АНДРІЇВЦІ”

У Андріївку, „ Фіатом ”,
на рибалку,побухати,
також рибки половити,
одним словом відпочити,
ми хотіли на ніч їхать
дощ пішов нам на поміху.
Та дощу ми не злякались,
в „ Квінті ” ввечері зібрались,
нуль – п’ять „ Олімпу ” скуштували –
не даремно ж планували.
Як пийнули третю чарку,
то згадали про рибалку,
як четверту осушили,
завтра їхать порішили.
У три ночі покотили,
в пів на п’яту вже ловили.
Я даремно не сидів,
випив чарку, сала з’їв,
хлопці кавки попили,
бо не клювало до семи.
Потім почало клювати,
я десяток встиг піймати,
хлопці теж не відставали,
більш десятка натягали,
карасі десь на ладошку,
а хотілось більших трошки.
Руслан, той коропів тягав,
тільки ліску обривав,
до нього лиш вони чіплялись,
але щось в садок не рвались.
До обіду посиділи,
сфоткались, як половили,
назад ту – ту після обіду,
більш в Андріївку не їду,
бо по червонцю заплатили,
а ніхрена, блін , не зловили.
Поїдем краще в Перевіз,
там наловим риби віз,
або в Попівку порулюєм,
вип’єм смаги, покайфуєм,
зловим кілограмів п’ять,
і в футбол поїдем грать!
22-25.06.2006р.  

Оценка произведения:
Разное:
Реклама
Книга автора
Предел совершенства 
 Автор: Олька Черных
Реклама