Стихотворение «"СУП"»
Тип: Стихотворение
Раздел: Юмор
Тематика: Анекдоты в стихах
Автор:
Баллы: 4
Читатели: 596 +1
Дата:

"СУП"

На  обід  прийшов  до  хати,
поруч  з  фабрики  Сергій,
взЯлась  жінка  насипати
суп:"Їж-  каже-  милий  мій".
Чоловік  сьорбнув  два  рази
і  неладне  щось  відчув:
"Таню,  йди  сюди  відразу,
я  щось,  мила,  не  збагнув.
Мені  видалось,  кохана,
ти  вчорашній  суп  дала."
Та  миттєва  й  невблаганна
жінки  відповідь  була:
"Заморилась  нині  страшно,
й  більше  я  скажу,  Сірьож,
він  не  тільки  учорашній,
а  ще  й  завтрашній  також"

            20.08.2012

Оценка произведения:
Разное:
Реклама
Реклама