Стихотворение «Можливо...»
Тип: Стихотворение
Раздел: Лирика
Тематика: Без раздела
Автор:
Баллы: 3
Читатели: 363 +1
Дата:

Можливо...

Можливо ми сьогодні зустрінемось з тобою,
Можливо наші душі горітимуть до тла,
А може,твоє серце не сповнене любові?..
А може я така у тебе не одна?..
А може в тебе ще є такі яких ти "любиш"...
І я зовсім не та,яку ти так шукав...
Яку,як ти казв,ніколи не забудеш...
Яку щоразу ти єдиной називав...
А може помиляюсь я,
А може все - вигадка,
І я насправді є лише твоя,
Хоч наміри твої - для мене є загадка,
А відповість мені вечірняя зоря...
Я ляжу "попід небом" й укриюся квітками,
Я ляжу і задумаюсь про нас...
Про те,чи не знесе твою любов вітрами,
А це мені покаже тільки час...  

Оценка произведения:
Разное:
Реклама
Обсуждение
     00:00 03.10.2009 (1)
Все замечательно - на вашей ридной мове,
Красиво - правда не для всех...
И я бы полежал под яркими цветками,
В разумии о ветре и любви утех...

Но вы рискуете, сюжет не плох...
Перевести - особо не проблема...
И чтоб опередить никто не смог,
Переведите вот и вся дилемма...


С искренним уважением, Ян Гешер.
     00:00 04.10.2009
спасибо вам,Ян.
Реклама