Произведение «Сiмейний екстрим»
Тип: Произведение
Раздел: Юмор
Тематика: Юмористическая проза
Автор:
Баллы: 2
Читатели: 557 +1
Дата:

Сiмейний екстрим

Все у нас з дружиною добре , живемо душа в душу.

Щовечора виношу відро для сміття. Не тому, що так треба , а тому, що  хочу дружині черговий раз приємне зробити . Коли по телевізору йде її  улюблений многосеріал, а за іншою програмою футбол, я не сперечаюся.  Мовчки йду на кухню і по радіо слухаю репортаж про футбольний матч. Дуже  люблю , розумієте , їй приємне робити.

Та й вона мені добром відповідає. Дозволяє мені на роботі затримуватися .  Заздалегідь попереджаю, я дійсно затримуюся на роботі. Відкиньте  вульгарні підозри , інакше суть розповіді не зрозумієте!

На риболовлю відпускає і взимку і влітку. Похвалитися багатим уловом не можу , але на сковорідку вистачає .

Синочок у нас росте , ніби не бандитом стане .

Коротше кажучи , вже майже двадцять років живемо душа в душу. Нуднувато  стає . Ні сварок , ні рукоприкладства , як у багатьох звичайних сімей.

Дружині моїй , як виявилося , теж це набридло. Ось вона і підійшла до мене.

- Давай влаштуємо для різноманітності сімейну сварку , щоб отримати гранично гострі відчуття , - запропонувала дружина.

- Згоден . Я теж про це думав. Але тільки , як це зробити? - Запитую .

- Ну , може так . Прийди додому завтра пізно . П'яним прийди . Шапка  задом наперед , пальто без гудзиків , у брудних черевиках і, не  перевзуваючись , зайди на кухню та в грубій формі зажадай поїсти. Я на  тебе накричу , як сусідка нижче поверхом на свого чоловіка репетує . Ти у  відповідь мені нахами . А далі , як вийде , - після деяких роздумів  відповіла дружина.

Не дуже мені сподобалося цю пропозицію , але чого не зробиш для коханої.

Ну , що ж. Ввалюється на наступний день в квартиру дуже п'яним , як  задумано за сценарієм . Іду на кухню і кричу : « Жерти давай! ».

Дивлюся на дружину. Що таке? Дружина корчиться від сміху , дивлячись на  мене . Вийшло, що дуже неправдоподібно я зіграв. Сусід нижче поверхом  так би і сказав : «Не вірю , брешеш! ».

А мені прикро. Даремно , чи-що , горілки наївся . Для більшої  переконливості дві тарілки об підлогу розбив . Дружина мало не по  підлозі від сміху катається. Значить , не вірить.

Тоді я відро для сміття висипав на стіл. Дружина взагалі поповзла в коридор , щоб не бачити цю комедію.

І так мене зморило від випитого та гострих відчуттів , що пішов у спальню , роздягнувся тай ліг спати.

Вранці , коли з дружиною снідали , намагалися в очі один одному не  дивитися. Як подивимося один на одного , так - нестримний сміх.

Проводжаючи мене на роботу, не дивлячись мені в очі , крізь сміх видавила :
- Наступного разу до сімейної сварки підготуємося більш серйозно."

Оценка произведения:
Разное:
Реклама
Обсуждение
     00:56 30.09.2016
Вельми гарно! В шлюбі всяке трапляється...
Реклама