Стихотворение «"ХОЛОДИЛЬНИК"»
Тип: Стихотворение
Раздел: Юмор
Тематика: Анекдоты в стихах
Автор:
Баллы: 5
Читатели: 674 +1
Дата:

"ХОЛОДИЛЬНИК"

Якось  Галя  в  магазині
кумів  зустрічає.
Сім'я  їхня  холодильник
ходить  вибирає.
Зацікавилася  жінка
цим  цікавим  фактом,
і  запитує  у  кумів
ввічливо,  із  тактом.
-  То  пробачте  вже  мені  бо
інтерес  здоровий  -  
ви  ж  два  роки  як  купили
холодильник  н́овий?..
Невже    ж  сталось  таке  лихо,
й  він  у  вас  зламався?
Вже  цікавості  моєї
аж  терпець  урвався.
Часу  в  обмаль,  треба  йти  вже
вибір  далі  в́ести,
та  все  ж  треба  таки  Галю
у  курс  справи  вв́ести.
-  Мусим  ми  тобі,  куманю,
про  таке  сказати  -
справний  він  -  та  вже  магнітів
нікуди  чіпляти.

17.11.2010р.

Оценка произведения:
Разное:
Реклама
Реклама