Стихотворение «"ОКСАНА"»
Тип: Стихотворение
Раздел: Лирика
Тематика: Без раздела
Автор:
Баллы: 2
Читатели: 711 +1
Дата:

"ОКСАНА"

О  дна  дівчина  в  світі  цьому  є,
К  расиву  вроду  вона  має,
С  онце  без  неї  зранку  не  встає,
А  ввечері  і  спати  не  лягає.
Н  ехай  в  житті  завжди  щастить  тобі,  Оксано,
А  для  коханого  ти  будь  завжди  кохана.


Оценка произведения:
Разное:
Реклама
Обсуждение
     00:00 25.06.2009 (1)
Читала вслух...звучит красиво!)))
     00:00 26.06.2009
Спасибо, старался для любимой. Там ещё и не такое есть. Например, "Я бачив сон...", и др.
Реклама