Стихотворение «"ЖИВИ І СЛАВСЯ, УКРАЇНО!"»
Тип: Стихотворение
Раздел: Лирика
Тематика: Гражданская лирика
Автор:
Баллы: 7
Читатели: 467 +1
Дата:

"ЖИВИ І СЛАВСЯ, УКРАЇНО!"

Якби  мене  ви  запитали,
де  в  світі  я  хотів  би  жити,
то  ніде  правди  мені  діти  -
ви  як  питали  -  що,  не  знали?
----------------------------------
Що  двох  думОк  не  може  бути,
що  понад  все  -  це  Україна,
і  зради  їй  від  свОго  сина
не  дам  ніколи  я  відчути.
-----------------------------------
Це  -  в  першу  чергу  Батьківщина,
а  не  "царі",  "пани",  "вельможі",
хай  боком  вийдуть  їм  ті  гроші,
що  важливіші  за  людину.
------------------------------------
Вони  не  вічні  на  цім  світі,
і  ТАМ  чини  їх  не  врятують,
як  не  бояться  -  хай  жирують,
я  ж  в  Україні  буду  жити.
-------------------------------------
Бо  рідна  ця  земля  й  гостинна,
лежить  в  землі  цій  моя  мати  -
про  це  не  можна  забувати  -
живи  і  слався,  Україно!

09.12.2011

Оценка произведения:
Разное:
Реклама
Обсуждение
     23:14 11.12.2011 (1)
Будемо жити, Олександре, будемо жити!
     15:11 12.12.2011 (1)
Адже ми українці, де ж нам ще жити.
     21:14 12.12.2011
Впевнена, будемо жити краще!
Ніхто нас не зламає! І на коліна не поставить.
Будемо людяними і сильними духом.
Реклама