Стихотворение «Ранкове»
Тип: Стихотворение
Раздел: Лирика
Тематика: Любовная лирика
Автор:
Баллы: 4
Читатели: 476 +1
Дата:

Ранкове

Ранкове

Ти, як зіронька, далека,
Загадкова, промениста,
Весняна моя веселка
Солов’їного дитинства.

Подивись: як небо сяє
Диво-барвами світання,
Наче зранку з  світлим святом
Новий день тебе вітає.

Я прокинувся раніше
Перших проблисків зірниці.
І дістав я з серця вірші,
Наче воду із криниці

В час водохреща величний.
В них свята і чиста сила.
Цей букет рядків ліричних
Я тобі дарую, мила.

Хай рясним дощем вмиває
Тебе щастя, немов квітку,
І буяє водограєм
Сміх дзвінкий твій і привітний!


© Copyright: Василий Федорченко
Свидетельство о публикации №11007181777

Оценка произведения:
Разное:
Реклама
Обсуждение
     21:57 26.01.2012
"І дістав я з серця вірші,
Наче воду із криниці" (с)
Дуже гарний вірш!   Лагідний, ліричний!
Реклама