Стихотворение «Джерельце»
Тип: Стихотворение
Раздел: Лирика
Тематика: Пейзажная лирика
Автор:
Баллы: 2
Читатели: 143 +1
Дата:
Предисловие:
Яка краса - тече ріка, ріка моєї долі

Джерельце

Яка краса - тече ріка,
Ріка моєї долі.
Дивує всіх природа нас,
Живімо всі в любові.

Яка краса - тече ріка,
Аж серце завмирає.
По ліву сторону ріки,
Вітер дуби гойдає.

В моїм селі найкраще все,
Там верби зеленіють.
Цвіте навколо все в селі,
Закохані радіють.

Прийду на батьківський поріг,
Заб′ється в грудях серце.
Я відшукаю сто доріг
До рідного джерельця.

У берег йшла босоніж я,
В руках несла відерце.
Росою ноги омива,
Радіє душа й серце.

Тече ріка, летять роки,
А серце дуже плаче.
Якби були живі батьки,
То все було б інакше.

Село моє найкраще є,
Там світить місяць ясно.
Чудово жити у селі,
Там зорі світять краще.




Оценка произведения:
Разное:
Реклама
Обсуждение
Комментариев нет
Книга автора
Предел совершенства 
 Автор: Олька Черных
Реклама