Стихотворение «"КОХАНІЙ"»
Тип: Стихотворение
Раздел: Лирика
Тематика: Без раздела
Автор:
Баллы: 2
Читатели: 631 +1
Дата:

"КОХАНІЙ"

Я  без  тебе,  як  ніч  без  зірок,
і  як  літо  без  ніжних  квіток,
як  ранкова  трава  без  роси,
як  весна  без  своєї  краси.
----------------------------
Як  нема  тебе  -  й  сонця  нема,
ну  а  взимку  й  зима  не  зима,
а  як  знов  тебе  бачу,  то  знаю,
що  ще  більше  тебе  я  кохаю.


Оценка произведения:
Разное:
Реклама
Реклама