Сторінка ще одна життя
перегорнулася у квітні,
і з кожним роком відчуття,
що час мина стають помітні.
---------------------------
Дитячий квітень в радість був,
приносив щастя із собою,
дорослий квітень це забув,
тепер приходить він з журбою.
-----------------------------
То тридцять, то іще один,
ідуть роки одноманітні,
і все частіше часу млин,
знов опиняється у квітні.
|