З алиште в спогадах Ви ті роки, що знаєм,
Ю нацька буде хай в душі у Вас пора,
В ам ми здоров'я кріпкого міцного побажаєм
І щастя, й злагоди, і радості, й добра.
Л юбов свою віддайте дітям, внукам,
Е нергію життя даруйте їм завжди.
Є днає хай недовга Вас розлука,
М ить зустрічі чекайте в спеку як води.
|