Стихотворение «Я нi дня, i нi ночi не можу без тебе»
Тип: Стихотворение
Раздел: Лирика
Тематика: Любовная лирика
Автор:
Баллы: 2
Читатели: 380 +1
Дата:

Я нi дня, i нi ночi не можу без тебе

Я ні дня, і ні ночі не можу без тебе.
Не змикаються очі, руки тягну до неба.
Як тебе розлюбити, як забути тебе?
Ти пройдеш, що робити, не помітеш мене.
Ти красива дівчина, дуже мудра ти є,
Але де твої очі, що не бачиш мене?

Дівчина гарная, як та весна
Але навіщо ти, завжди одна?
Ти одинокая, як та зоря.
Скажи навіщо так страждаю я?

Я ні дня, і ні ночі не можу без тебе.
Як тебе не кохати, але не можу без тебе.
Подивися, ти, люба, моє кохання палає.
Все віддам, тобі, мила, аж до самого краю.
Ти поміть мою щирість, такой не буває.
Угамуй моє серце, яке так страждає.

Оценка произведения:
Разное:
Реклама
Реклама