Стихотворение «"ЛЮДМИЛА"»
Тип: Стихотворение
Раздел: Лирика
Тематика: Без раздела
Автор:
Баллы: 1
Читатели: 538 +1
Дата:

"ЛЮДМИЛА"

Л юбов нехай життя Тобі дарує, і
Ю ність в серці і душі лишається завжди.
Д овкола Тебе щастя хай вирує,
МИ нуле згасло, до майбутнього іди.
Л егка і радісна хай буде твоя доля,
А усмішок і сонця нехай дасть Бог доволі.

23.01.2007р.

Оценка произведения:
Разное:
Реклама
Книга автора
Предел совершенства 
 Автор: Олька Черных
Реклама