Стихотворение «БIДНI ЛЮДИ УКРАIНИ.»
Тип: Стихотворение
Раздел: Лирика
Тематика: Гражданская лирика
Автор:
Баллы: 6
Читатели: 326 +1
Дата:

БIДНI ЛЮДИ УКРАIНИ.

Що ти робиш Киеве? невже ти не бачиш,
Що вiд тебе Украiна кровою аж плаче
Убиваеш ти дiтей, iхнiх матерiв,
Що з тобою твориться, невже ти здурiв?

Ярош, Порошенко, Яценюк, Турчинов
Та у чiй ти властi, оглянись кругом
На голову хворий iхнiй шут Ляшко,
Всiх гони в загривок звiдти батогом.

З киiвських пристолiв треба хунту гнати
Та в тюрму довiчно треба всiх саджати,
Щоб не убивали Схiдну Украiну,
Щоб не грабували Украiну рiдну.

Хунту, що керуе сьогоднi тобою
Змести треба як смiття, сильною рукою,
Бо тi, що на пристолi звiрi, а не люди,
Що гвалтують Украiну, то iм кара буде.

Вони награбували мiллiардами грошi
Та брешуть народу, що вони хорошi,
Той же Коломойський з Порошенком разом
Убивають наш Донбас бомбовим всiх градом.

Та iхнi мiллiарди, явно не для тебе
Порошенку Украiну загарбати треба
Потiм всю вiн Украiну Америцi здасть
Тодi буде в Украiнi друга iпостась.

Заплати за газ Росii, Слуга шоколаду
Та тодi лиш без вiйни установлюй владу,
Щоби люди жили в мирi, щоб iх не вбивали
О! Киеве прийди в розум, щоб всi не страдали.

Що ти робиш Киеве? невже ж ти не бачиш,
Що ти став убивцею та навiть не плачиш,
Що виросло поколiння убивць iз народу
Убивають Украiну, душать в нiй свободу.

Украiнець убивае, свого ж украiнця
Чи тобi замало кровi, треба аж по вiнця
Фашистiв зi свого пристолу змети як смiття,
Щоб тобi не було бiльше, туди вороття.

Оценка произведения:
Разное:
Реклама
Книга автора
Зарифмовать до тридцати 
 Автор: Олька Черных
Реклама