Стихотворение «"УКРПОЛ"»
Тип: Стихотворение
Раздел: Лирика
Тематика: Без раздела
Автор:
Читатели: 594 +1
Дата:

"УКРПОЛ"

Дім  видавничий  "Укрпол"
замовлень  викона  чимало.
Ми  надрукуємо  для  вас
газети,  книги  і  журнали.
-------------------------
Для  чаю  зробим  упаковки,  
для  ліків  і  для  лампочок
і  для  цукерок  і  для тортів,
яскраво,  якісно  і  встрок.
-------------------------
Для  вас  ми  зможем  досить  швидко
усі  замовлення  зробить.
Клієнт  для  нас  на  першім  місці  -
не  сумнівайтесь  ні  на  мить.

              лютий  2008

Оценка произведения:
Разное:
Реклама
Книга автора
Зарифмовать до тридцати 
 Автор: Олька Черных
Реклама