Стихотворение «Чорний віл»
Тип: Стихотворение
Раздел: Музыкальная поэзия
Тематика: Без раздела
Автор:
Оценка: 4
Баллы: 1
Читатели: 356 +1
Дата:

Чорний віл

1
Чорний віл
Соб-цабе
Чорний віл
Соб-цабе
Степ без меж
Навкруги
Ти не йдеш
Ти пливеш
А-а-а—а-а чорний віл


2
Корабель чумака
Корабель чумака
Квіти мнеш
Трави мнеш
Ти не йдеш
Ти пливеш
А-а-а—а-а чорний віл


3
По степах по світах
По степах по світах
Крізь небесні тіла
Прокладаєш
Довгий шлях
А-а-а—а-а чорний віл


Пр..
Сіно духмяне
Та затишок сну
Де ніби діти хмарки
Бавляться з усміхом
Рожевих вуст
Сопки й долини пласкі


4
Бог бере Всесвіт цей
Як прозорий діамант
А всередині
Ти ідеш
Чимчикуєш навпростець
А-а-а—а-а соб-цабе



Пр..
Сіно духмяне
Та затишок сну
Де ніби діти хмарки
Бавляться з усміхом
Рожевих вуст
Сопки й долини пласкі


Аудио http://music.lib.ru/editors/w/walera_k/alb0.shtml#chornij_wil  (битрейт 192)

http://www.stihophone.ru/works.php?ID=28656 (битрейт 320)

Оценка произведения:
Разное:
Реклама
Книга автора
Предел совершенства 
 Автор: Олька Черных
Реклама