Стихотворение «Вчителям»
Тип: Стихотворение
Раздел: Лирика
Тематика: Без раздела
Стихотворения к празднику: День учителя
Автор:
Оценка: 5
Баллы: 6
Читатели: 293 +1
Дата:

Вчителям

Багрове листя все злітає,
І вітер стиха подува,
Та кожен в світі знає,
В цей день відбудуться дива.

Він є чудовим та знаменним,
Для когось, радісним , приємним.
Це день вітань і подарунків,
Щиросердечних побажань, малюнків.

Сьогодні свято вчителів.
Таких розумних і кмітливих.
Ви нас всьому навчили,
Таких наївних, милих.

У кожного із нас ви душу вклали,
Життєвим мудрощам навчали.
І ви робили б це постійно,
Без будь-яких вагань, спокійно.

Від щирої душі ми вас вітаєм,
Усіх можливих благ бажаєм.
Щоб кожен день у вузі був лиш краще,
Життя, щоб було сповнене все щастям!

Оценка произведения:
Разное:
Реклама
Книга автора
Предел совершенства 
 Автор: Олька Черных
Реклама