Стихотворение «Осень. Стихотворение на иврите»
Тип: Стихотворение
Раздел: Лирика
Тематика: Философская лирика
Автор:
Баллы: 4
Читатели: 614 +1
Дата:

Осень. Стихотворение на иврите

פרידה שוטמן    
סתיו

עם משעמם לך
ואין לאן ללכת,
תסתכל לעט סביבך,
ותראה שלכת...
כך עלים עוזבים עצים
נכנסים לנצח
לאולם של בזבוזים,
התאבדות ורצח...

ושוכבים עלים מתים
או עפים עם רוח,
שום דבר לא מרגישים,
בא להם לנוח...

אנשים הולכים לפרק,
נדהמים מיופי,
לא יודעים כמעט שכך
סתיו נראה אוטופי...

22.11.15

Оценка произведения:
Разное:
Реклама
Книга автора
Зарифмовать до тридцати 
 Автор: Олька Черных
Реклама