Стихотворение «Недаремно. Вiрш на украiнськiй мовi»
Тип: Стихотворение
Раздел: Твердая форма
Тематика: Без раздела
Автор:
Баллы: 10
Читатели: 435 +1
Дата:

Недаремно. Вiрш на украiнськiй мовi

Жовтий соняшник бачу -
Знову я на подвiр'i,
Де мiй тато саджав
Виноград, квiти, трави...

Вже нема мого тата,
Але серце все ж вiрить,
Недаремно той сад був,
Як дитинство, яскравий...

Недаремно ми грали
Разом всi на подвiр'i.
Нетерпляче чекали
Самостiйноi долi.

Та тодi ми не знали
Що казки тiльки в фiльмах,
На сторiнках книжок
Кольорових, що в школi

Ми читали, пишаючись
Перемогой народу,
Перемогой країни,
Той, де кожен день - свято...

Може, здiйсниться все,
I здоров'я та врода
Повернуться поволi
До нашоi хати…

1/01/16.

Оценка произведения:
Разное:
Реклама
Обсуждение
     13:19 12.04.2016 (1)
Усе буде добре, мила!
     13:26 12.04.2016 (1)
Дякую, я на це сподiваюсь...
     13:29 12.04.2016 (1)
Я теж.
     19:04 12.04.2016 (1)
     21:02 15.04.2016
     12:17 12.04.2016 (1)
Пусть исполнится ваше желание.
     13:25 12.04.2016
Спасибо большое!!!
Книга автора
Зарифмовать до тридцати 
 Автор: Олька Черных
Реклама