Стихотворение «Голуб миру»
Тип: Стихотворение
Раздел: Лирика
Тематика: Гражданская лирика
Автор:
Оценка: 4.3
Баллы: 6
Читатели: 307 +1
Дата:
Предисловие:
Моя Україно, моя рідна ненько тебе люблять всюди із різних країн.

Голуб миру

Нехай українцям всім зірка засяє,
Що зробить щасливих людей трударів.
Моя Україно, моя рідна ненько,
Тебе люблять всюди із різних країн.

Нема в цілім світі такої держави,
Як наша родюча рідненька земля.
Моя мелодійна, ти щира й привітна,
Медоносна й цілюща, Україна моя.

Оспівана любо слов′янським народом,
Оплакана гірко слізьми трударів.
Моя величава могутня держава,
Захисти Русь святую від злих ворогів.

Хай сонце нам сяє і небо синіє,
Нехай Україна розквітне, як цвіт.
Увись хай злітають всі голуби миру,
Добро з теплом льється й зігріє усіх.
Галина Поліщук (Ярмульська)

Оценка произведения:
Разное:
Реклама
Книга автора
Абдоминально 
 Автор: Олька Черных
Реклама