Стихотворение «Voiceless»
Тип: Стихотворение
Раздел: Лирика
Тематика: Философская лирика
Автор:
Читатели: 309 +1
Дата:

Voiceless

I'm voiceless but it seems 
That I  don't care. 
It's time to listen.
No use in despair.

They say"relax,
Breathe In the loving air.
Don't be complex.
Just bathe in husbans's care."

I'm sitting still
I'm coconed for Nowhere
And it may seem that 
I still don't care. 

Оценка произведения:
Разное:
Реклама
Книга автора
Зарифмовать до тридцати 
 Автор: Олька Черных
Реклама