Стихотворение «Велика правда України»
Тип: Стихотворение
Раздел: Лирика
Тематика: Гражданская лирика
Автор:
Баллы: 3
Читатели: 372 +2
Дата:

Велика правда України

Послухай синку правду, незручну  як презерватив,
Прозору, як струмок у темному лici.
Ту правду  кров'ю своею Iicус колись освятив
Й Тарасе вам дурням перед очми на гачок повicив.


Ту правду тобi не втлумачить  кривенький доцент  на iстфацi,
Бо пани  i  панство - то ганебне слово.
Мрiї  твоi  порожнi! До самой смертi  ти будеш у срацi,
Тому що  у кого грошi - того i свобода.


Яка незалежнiсть  сьогоднi  святкуеться вами?
То свято не твое,а тих товстих кнурiв.
Наше свято холопське крокуе  ланами -
Берiться за вила та бийте панiв!

Оценка произведения:
Разное:
Реклама
Книга автора
Зарифмовать до тридцати 
 Автор: Олька Черных
Реклама