Стихотворение «Вiра»
Тип: Стихотворение
Раздел: Музыкальная поэзия
Тематика: Авторская песня
Автор:
Оценка: 5
Баллы: 8
Читатели: 292 +1
Дата:

Вiра

Спитаєш мене:
"Ну, де ж Вiн твій Бог?
У світі iз болю,
Із сліз та тривог? "

А вiдповiдь пташка
Вторить у гаю:
"У жмені води,
Теплі від вогню ".

Промовлять вони:
"Ти краще мовчи!
Поглянь скільки ран,
А де ж хоч бинти?!

Сорочки давно
Пiшли на шматки:
Поранених море!
Про що ж тодi ти?"

Приспів:
Скільки вже років,
Довгих століть,
Ми на Землi
Зловленi в сiть?
Хто нас вiд Тебе раптом отак вiдiбрав?
Немов розлучена кимось сiм'я:
Десь Батько-Бог,
А десь тут я.
Лише Душа, вiрить одна,
Що зможе Його вiдшукать!

Прийде новий день,
Та знов новий бій.
У помiч нам Бог, -
З мечем проти змiй!

Хороше усе,
Що є на Землі:
То звістка менi,
То звiстка тобi!

Повтор приспiву
©Юлiя Дмитренко-Деспоташвiлi
11.03.2020 р.
Послесловие:

Оценка произведения:
Разное:
Реклама
Обсуждение
Комментариев нет
Книга автора
Абдоминально 
 Автор: Олька Черных
Реклама