Стихотворение «КЕЛИХ СУМУ (ПІСНЯ)»
Тип: Стихотворение
Раздел: Музыкальная поэзия
Тематика: Без раздела
Автор:
Оценка: 5
Баллы: 2
Читатели: 444 +1
Дата:

КЕЛИХ СУМУ (ПІСНЯ)

Чи між нас кохання було,
чи здавалося мені...
Досі серце не забуло
про минулі кращі дні.
В час той ніби мав я крила,
в барвних радощах я жив.
Світ мені тугА закрила -
так без тебе затужив...

Приспів:
Дощів осатанілих
лютує водограй.
Заграй мені, роялю,
минувшину заграй.
І форте і піано
заграй мені, молю.
Жалкую, пам

Оценка произведения:
Разное:
Реклама
Книга автора
Абдоминально 
 Автор: Олька Черных
Реклама