Стихотворение «"САЛО"»
Тип: Стихотворение
Раздел: Юмор
Тематика: Анекдоты в стихах
Автор:
Баллы: 3
Читатели: 697 +2
Дата:

"САЛО"

Літаком  летів  Петро  зі  Львова  до  Уралу
схотів  їсти  та  й  дістав  із  торбинки  сало.
Почав  хряцать  теє  сало  -  копчене,  жирненьке,
в  кабіну  запах  до  пілота  дійшов  потихеньку.
"Що  так  пахне?"  -  стюардесу  пілот  Іван  питає.
"То  пасажир  один  в  салоні  файне  сало  має."
"А  піди-но  ти  до  нього,  стюардесо  Ната,
хай  відріже  він  пілоту  сала  скуштувати."
До  Петра  пішла  Наталя,  в  нього  запитала:
"Дасте  може  ви  пілоту  спробувати  сала?"
Петро  каже:"Хай  мене  він  навіть  не  осуде,
але  знаю  -  мого  сала  їсти  він  не  буде."
У  кабіну  до  пілота  Наталі  помчала:
"Сказав  пан,  ви  не  будЕте  їсти  того  сала."
Здивувавсь  пілот  Іван  цим  словам  дівчини.
"А  піди-но  запитай,  в  чому  тут  причина?"
"Дуже  просто  -  Петро  каже, випивши  сто  грам-
сала  їсти  він  не  буде,  бо  я  йому  не  дам!"
10.03.2008


Оценка произведения:
Разное:
Реклама
Книга автора
Зарифмовать до тридцати 
 Автор: Олька Черных
Реклама