Стихотворение «"ІРОЧКА"»
Тип: Стихотворение
Раздел: Лирика
Тематика: Без раздела
Автор:
Читатели: 517 +1
Дата:

"ІРОЧКА"

І    пташка в небі, й земля радіє,
Р   адіє сонце, тебе що гріє.
О  бабіч лісу грибок маленький
Ч   ека на зустріч з тобой рідненька.
К   расива квітка для тебе в полі,
А   в тебе буде щаслива доля.

25.08.2006р.

Оценка произведения:
Разное:
Реклама
Книга автора
Зарифмовать до тридцати 
 Автор: Олька Черных
Реклама