Нема України, нема вже Хрещатика
Майдану немає…такого, як був..
Лишь біль, що навіки, вже бути палати
Що гарний був Київ…ой був, та «загув»
Не скажуть спасибі, ніколи, нащадки
Чи ж вернеться в Київ все те, що було…
Не змиється кров, вже ніколи, з брущатки
Ніколи…ніколи…аж серце звело… |