Предисловие:
Текст, музыка - А.Птиченко, исполнитель - Татьяна Сидорова (г.Мариуполь), аранжировка - Андрей Романюк (Мариуполь). Песня на украинском языке.
Вже й дитинство босоноге отцвіло так швидко,
Як у травні сад вишневий, як у полі квітка,
Вже й шляхи нам вибирати, а життя, як поле...
Чи мене ти покохаєш, доле, моя доле.
Вже й "присіли на доріжку", вже й цілує мати,
А я наче щось забула, щоб в майбутнє взяти,
Чи то мамину ісмішку, чи то погляд тата,
Чи з дитинства рідну книжку, чи то квітку з сада.
Рідна ненько Україна, яж твоя дитина,
Чом мене так зустрічаєш, чи я в чомусь винна,
Скільки суму, скільки кривди, скільки небеспеки...
Може мене в іншу казку віднесуть лелеки. |
Почуття й спогади ,що серце зігріють.
Хай буде мир на Україні ,
Всі люди про щастя мріють