Стихотворение «Прохаю не ходите за мной»
Тип: Стихотворение
Раздел: Лирика
Тематика: Любовная лирика
Сборник: 2014
Автор:
Оценка редколлегии: 8
Баллы: 2
Читатели: 525 +1
Дата:
Предисловие:


Фото сделано 08.07.2015г

Прохаю не ходите за мной

Я летіла і крилами махала
І здавалось, що світ мене зустрічає
Але то зірка чужа заблукала
І мене вона не знає.

Може ти її мені прислав
Може інша людина
Я ж бо точно знаю, що мене ти шукав,
Але я у тебе не їдина.

Камасутра?
Мені не потрібна
Я без неї свій шлях найду
Я без неї кохати вмію
І без неї на фініш приду.

Да, в обійми свої пропустила
Захворіла в коханні тобой
Вірши сердцем тобі творила
А тепер йду далі і прохаю... не ходите за мной.......

09.03.2014 

Поддержка автора:Если Вам нравится творчество Автора, то Вы можете оказать ему материальную поддержку
Оценка произведения:
Разное:
Реклама
Обсуждение
Комментариев нет
Книга автора
Предел совершенства 
 Автор: Олька Черных
Реклама